FødevareWatch

Direktør har flyttet fokus i DLG Food

DLG Food skal arbejde tættere på forbrugerne og kunderne, end man har tradition for i den store  DLG-koncern, der traditionelt set arbejder i ton og store volumener, mener direktør Cees Kuypers, der har siddet på posten i godt et år.

Godt et år har Cees Kuypers ledet arbejdet i DLG Food, og i godt et år har han arbejdet med at tage forretningen i en ny retning. En stor del af arbejdet har handlet om at flytte fokus væk fra det traditionelle arbejde med store volumner i korn- og foderstofvirksomheden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier