Direktør har flyttet fokus i DLG Food

DLG Food skal arbejde tættere på forbrugerne og kunderne, end man har tradition for i den store  DLG-koncern, der traditionelt set arbejder i ton og store volumener, mener direktør Cees Kuypers, der har siddet på posten i godt et år.

Godt et år har Cees Kuypers ledet arbejdet i DLG Food, og i godt et år har han arbejdet med at tage forretningen i en ny retning. En stor del af arbejdet har handlet om at flytte fokus væk fra det traditionelle arbejde med store volumner i korn- og foderstofvirksomheden.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også