Mørk chokolade gavner hjertet

Hvis du ikke kan modstå mørk chokolade, så har du en bedre chance for at undgå hjertestop. I tarmen bliver en del af kakaoen nemlig omdannet til stoffer, der hæmmer forkalkningen af blodårerne. Men noget sundhedsmæssig vidundermiddel er det ikke.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
Af STEEN LAURSEN/ newton@jp.dk

Mørk chokolade lægger en dæmper på forkalkningen af blodårerne. Dermed falder risikoen for, at du får et hjertestop, hvis du spiser det søde produkt. Bag dette glædelige budskab om mørk chokolade står ph.d. John Finley og flere andre forskere fra Louisiana State University i USA.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også



Foto: Pr

Danforel kæmper sig ud af barsk periode

For abonnenter