FødevareWatch

Coop ramt af strejke

Uenigheder om arbejdstiden har fået medarbejdere til at nedlægge arbejdet.

Foto: Torben Stroyer/Ritzau Scanpix

Medarbejderne på Coops lagre i Odense, Albertslund og Hasselager har nedlagt arbejdet. Det bekræfter Coop over for epn.dk.

Årsagen til strejken er uenigheder om overenskomsten.

Ifølge Jens Juul Nielsen, informationsdirektør i Coop ikke lovlig.

"Det drejer sig om uenigheder om forholdene for en tillidsrepræsentant. Arbejdsnedlæggelsen er overenskomststridig, og vi har iværksat et nødberedskab, så kunderne ikke får noget at mærke," siger han til FødevareWatch.

Følgerne af strejken vil ifølge informationsdirektøren ikke blive ret store.

”Der kommer måske nogle forsinkelser, men varerne skal nok blive leveret, så kunderne kommer ikke til at mærke noget til strejken,” siger Jens Juul Nielsen, der regner med, at Coop er tilbage på almindelig drift lørdag morgen.

Jens Juul Nielsen kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvor mange medarbejdere der strejker. Han fortæller, at Coop forventer, at medarbejderne genoptager arbejdet snarest.

Coop har i alt 37.000 ansatte og 1.200 butikker i Danmark.

Minister afviser hypermarkeder

Coop afviser kategorisk hypermarkeder

Coop klar til tab på øko-kyllinger, hvis..

 

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier