FødevareWatch

Længere line til bornholmsk slagteri

Der skal være fundet 25 millioner i besparelser på Danish Crowns bornholmske slagteri per 1. juni 2014, hvis slagteriet skal reddes. Men besparelserne skal ikke nødvendigvis effektueres fra dag et.

Foto: Ole Lind/ JP

Danish Crown giver nu deres bornholmske slagteri en lille pustepause i jagten på besparelserne, der skal redde butikken. 25 millioner kroner skal der findes senest 1. juni, men besparelserne behøver ikke træde i kraft den første dag, skriver dr.dk.

"Der må gerne være en tidshorisont på nogle år. Men til juni skal vi have en plan, hvor det bliver dokumenteret, at for eksempel produktionen af slagtesvin vil komme indenfor en overskuelig fremtid, for målet er klart: der skal findes besparelser og rationaliseringer for 25 millioner kroner i Rønne," siger pressechef i Danish Crown, Jens Hansen til dr.dk.

De bornholmske svineproducenter skal bidrage med deres del af de krævede besparelser. Svineproducenterne regner med, at de kan udvide produktionen med op mod 80.000 slagtesvin om året for på den måde at optimere produktionen på slagteriet i Rønne.

Milliardfond kigger på danske fødevareselskaber

Tönnies-chef kendt som den hårdeste i en hård branche

Tysk gigant angriber Danish Crown

 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier