FødevareWatch

Ex-Heinz-boss får en halv mia kr i gyldent håndtryk

Den tidligere Heinz-topchef William Johnson fik 110 mio. dollar for sit arbejde for ketchup-giganten i 2013. Det er 12 gange så meget som hans afløser fik.

Den tidligere adm. direktør i Heinz & Co., William Johnson, blev betalt 110,5 mio. dollar fra ketchup-selskabet i det forgangne år. Det fremgår af en artikel fra erhvervsmediet Bloomberg.

William Johnson har stået i spidsen for Heinz siden 1998, men i juni sidste år måtte han vige pladsen for Bernardo Hees, efter selskabet blev opkøbt af af 3G Capital og Warren Buffetts Berkshire Hathaway Inc., skriver mediet.

Få flere nyheder om fødevarer - få FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

Den nye adm. direktør har fået en gage på 9,2 mio. dollar for hans første år – eller halvår – i spidsen for selskabet. William Johnson har dermed tjent 12 gange så meget som sin afløser i 2013.

Bernardo Hees kommer fra en stilling som adm. direktør i fast-food-kæden Burger King.

Carlsberg: Storkonkurrent øger indtjeningen

Sukkerprisen vil fortsætte himmelflugt

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier