Danish Crown topchef frygter samme skæbne for økologisk grisekød som Irma fik

Friland kan ”ende med en Irma”, siger chefen for Danish Crown, der fastholder investeringer i markedsføringen af Friland og økologiske produkter for at holde forbruget oppe.
Foto: PR Friland
Foto: PR Friland

Selvom de fleste i teorien er mere til højt serviceniveau, præsentabel indretning og kvalitet i produktet, gik Irma ned med flaget til stor overraskelse og beklagelse fra en lang række producenter og forbrugere.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også