Nordjyske fødevareselskaber fusionerer og skifter navn 

Euro Poultry og Carmo Food Nordic slår sig sammen pr. dags dato og kommer fremover til at hedde House of Foods.
Ejner Sørensen (tv) og Rasmus Mou Nielsen (th) ser frem til samarbejdet i House of Foods. Foto: Pr/House of Foods. | Foto: Pr/House of Foods.
Ejner Sørensen (tv) og Rasmus Mou Nielsen (th) ser frem til samarbejdet i House of Foods. Foto: Pr/House of Foods. | Foto: Pr/House of Foods.

Euro Poultry og Carmo Food Nordics slår sig sammen og bliver til det nye fødevareselskab House of Foods. Fusionen og navneændringen er trådt i kraft i dag. 

Det fremgår af en fælles pressemeddelelse, som de to selskaber netop har sendt ud.

Begge virksomheder har base i Aalborg-området og er leverandører af kød. 

“Vi er glade for at kunne annoncere denne fusion, sammen med Carmo Food Nordic, der samler to stærke virksomheder med en fælles vision for fremtiden, nemlig at gøre House of Foods til en førende aktør i den europæiske fødevarebranche,” udtaler adm. direktør i Euro Poultry, Rasmus Mou Nielsen. 

Også adm. direktør i Carmo Food Nordic, Ejner Sørensen, har store fremtidsplaner for fusionen: 

“Vi mener, at fusionen med Euro Poultry repræsenterer en unik mulighed for at skabe markant øget værdi for vores kunder, producenter og medarbejdere, og vi ser frem til at arbejde sammen om at realisere det fulde potentiale i House of Foods,” udtaler han.

House of Foods vil have salgsorganisationer i Danmark, Sverige, Finland, Holland og Belgien, fremgår det af pressemeddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også