Ordrerne vælter ind i Himmerlandskød - medarbejderjagten sættes i gang
Det er efterhånden blevet så svært at følge med antallet af ordrer, der vælter ind i det familieejede slagteri Himmerlandskød, at man nu må på jagt efter yderligere medarbejdere.
Det fortæller Lars Andersen, adm. direktør for slagteriet, der har hjemme i Aalestrup, til Nordjyske.
”Vi har allerede ansat godt ti medarbejdere siden januar, og nu søger vi så fire nye slagtere oveni for at kunne følge med. Og i løbet af foråret skal vi nok have hentet flere medarbejdere ind,” siger slagteridirektøren, der videre fortæller, at man snart indfører pauseslagtning, således man kan slagte fem timer ekstra om ugen.
Årsagen til medarbejderbehovet skal findes i de stadig stigende antal ordrer, der er landet fra Rema 1000 og Salling Group siden januar.
Himmerlandskød runder nu 220 medarbejdere fordelt på de tre slagterier i Farsø, Aalestrup og Hadsund.
Relaterede artikler:
Konkurrent melder pas på at købe Skare-aktiviteter
For abonnenter
Konkurrenter er klar til at overtage Skares slagteri-del
For abonnenter
Stor interesse for Skares pålægsforretning
For abonnenter