Ordrerne vælter ind i Himmerlandskød - medarbejderjagten sættes i gang

Det er særligt ordrer fra to dagligvarekæder, der har sat fut under salget, fortæller direktør til Nordjyske. 
Foto: Pr/himmerlandskød
Foto: Pr/himmerlandskød

Det er efterhånden blevet så svært at følge med antallet af ordrer, der vælter ind i det familieejede slagteri Himmerlandskød, at man nu må på jagt efter yderligere medarbejdere. 

Det fortæller Lars Andersen, adm. direktør for slagteriet, der har hjemme i Aalestrup, til Nordjyske

”Vi har allerede ansat godt ti medarbejdere siden januar, og nu søger vi så fire nye slagtere oveni for at kunne følge med. Og i løbet af foråret skal vi nok have hentet flere medarbejdere ind,” siger slagteridirektøren, der videre fortæller, at man snart indfører pauseslagtning, således man kan slagte fem timer ekstra om ugen. 

Årsagen til medarbejderbehovet skal findes i de stadig stigende antal ordrer, der er landet fra Rema 1000 og Salling Group siden januar. 

Himmerlandskød runder nu 220 medarbejdere fordelt på de tre slagterier i Farsø, Aalestrup og Hadsund.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg