Ny direktør til Lantmännen-selskab

Den nye direktør er hentet i det Lantmännen-ejede selskab, Vaasan Oy. 
Foto: Pr/lantmännen
Foto: Pr/lantmännen

Rettet: Tidligere skrev FødevareWatch at der per 1. marts kommer ny vicedirektør i Lantmännen Cerealia. Dette er ikke korrekt. Virksomheden får derimod ny adm. direktør for mølleselskabet i form af Thomas Isaksson.

”Thomas (Isaksson, red.) har gennem de sensste mange år gjort et fantastisk stykke arbejde inden for Unibake og Vaasan, og jeg er overbevist om, at han - med sit gode lederskab og solide erfaring fra både Lantmännen og andre dele af fødevareindustrien - er den rette til at lede Cerealia fremadrettet. Det er også positivt, at vi igen er i stand til at udfylde en ledende stilling med en intern kandidat,” udtaler koncerntopchef Magnus Kagevik i en pressemeddelse.

”Jeg er taknemmelig for den tillid, der er blevet givet mig (...), og jeg ser frem til at fortsætte med at udvikle forretningen sammen med alle mine kolleger. Cerealia har flere stærke produkter og brands, og jeg ser store muligheder for fremtiden. Jeg vil også gerne takke alle mine kolleger i Vaasan og Unibake for det gode samarbejde de seneste syv år. Det har været en fantastisk rejse, og jeg føler mig nu tryg ved at sende faklen videre,” lyder det fra hovedpersonen selv. 

Isaksson er ikke et nyt ansigt i Lantmännen-koncernen, hvor han senest har haft titel af at være direktør for det Lantmännen-ejede, finske selskab Vaasan Oy samt chef for Lantmännen Unibakes forretning for frisk bagværk. 

Foruden det, har Thomas Isaksson også erfaring fra konfektureselskabet Cloetta. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også