FødevareWatch

Danish Crown satser på bacon og pizza – parkerer ambition om et ekstra eksportben

Strategien om at skabe mere værdi ud af kødproduktionen presses af høj inflation og ubalancer på markedet. Kødkoncernen satser på sikre områder og ser endnu mere potentiale her i krisetider.

Foto: Joachim Ladefoged

Halvandet år inde i Danish Crowns nye strategiperiode ser topchef Jais Valeur både muligheder og begrænsninger midt i stormvejret på markedet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier