FødevareWatch

Ingen forbedring af danskernes madspild derhjemme

Over de seneste tre år er der ikke sket en bedring af madspildet hjemme i køkkenet, viser måling fra Karolines Køkken under Arla.

Foto: Mads Nissen

Trods masser af fokus på at mindske madspild og redde gode fødevarer fra skraldespanden er danskerne langt fra blevet bedre til det. Det siger de i hvert fald selv i en måling fra Karolines Køkken under Arla Foods, der peger på samme tendens som for tre år siden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier