FødevareWatch

Dansk madspildsapp er blandt de mest downloadede

Too Good To Gos app er nu den syvende mest downloadede mad- og drikkeapp på verdensplan.

Foto: Too Good To Go / PR

Over 13 mio. gange er den danske madspildsapp Too Good To Go blevet downloadet i første halvår i år. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Appen, der forbinder forbrugere med forhandlere, der har mad i overskud, har dermed rykket sig fra en 10. plads i 2021 til en 7. plads.

Det viser en opgørelse lavet af analysevirksomheden Apptopia, der har analyseret de mest downloadede apps fra App Store og Google Play. På førstepladsen ligger McDonald’s app.

Særligt de unge, har taget appen til sig

Som FødevareWatch tidligere har skrevet, viste en undersøgelse tidligere i år, at hver femte dansker anvender madspildsapps i dagligdagen.

Ifølge tallene benyttede omkring 800.000 danskere i starten af 2022 sig af madspildsapps, hvilket svarer til 18 pct. af befolkningen mellem 16 og 74 år.

Særligt de unge danskere har taget madspildsapps til sig, og andelen af unge mellem 16-24 år, der bruger madspildsapps i det daglige indkøb, er i år steget fra 19 pct. i 2020 til 29 pct.

Flere danskere bruger apps til at bekæmpe madspild

Too Good To Go nyder godt af stigende fødevarepriser

Undersøgelse: Inflation har gjort os mere opmærksomme på madspild

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier