FødevareWatch

Kampen mod madspild er mere aktuel end nogensinde, mener organisation

Stigende fødevarepriser presser de danske husstande, Derfor er det nødvendigt at sætte hårdere ind for at mindske madspild, mener foreningen Stop Spild af Mad.

Foto: Annika Byrde

Forbrugerbevægelsen Stop Spild af Mad, der arbejder for at mindske madspild, kan fejre sin 14-års fødselsdag på et bagtæppe af inflation og stigende priser på fødevarer. Det er forhold, der nødvendiggør kampen mod madspild, mener bevægelsen.

”Når en børnefamilie skal bruge over 5.800 kr. ekstra årligt på mad, rykker kampen mod madspild op i en helt anden liga. Lige nu oplever vi i Stop Spild Af Mad en stor efterspørgsel fra danskere efter konkrete råd og tips om at undgå madspild. Folk har ikke råd til at smide maden ud,” udtaler bevægelsens stifter Selina Juul i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Seafood Danmark holder døren åben for opkøb

Norsk ejer har udstukket ambitiøs vækstkurs for hele koncernen, der samtidig skal strømlines mere, og det danske milliardselskab skal med på farten. Målsætningen er at vokse med både organisk vækst og opkøb som en del af planen, fortæller bestyrelsesformand.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier