FødevareWatch

Dansk Hilton Foods-direktør forfremmes

Efter 12 år på direktørposten bliver direktøren for Hilton Foods Danmark nu forfremmet. Afløseren er fundet internt i den danske forretning.

Foto: Ole Frederiksen

Mangeårig adm. direktør for den britiskejede kødproducent Hilton Foods Danmark, Jacob Pedersen, er per 1. juli udnævnt til Regional Operations Director i koncernens europæiske division.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Dermed får Jacob Pedersen, der i 12 år har siddet som direktør for den danske afdeling, ansvar for selskabets forretninger i England, Irland, Holland, Belgien, Sverige og Danmark, der samlet har en omsætning på 13,5 mia. kr.

Samtidig vil han få ansvar for handel med store europæiske detailkæder som Tesco, Alberg Heijn, Delhaize, ICA og Coop Danmark samt for i alt syv fabrikker.

”Jeg ser frem til, at skulle arbejde på tværs af landene med fokus på medarbejderdelen, så vi kan drive synergierne til glæde for vores kunder,” udtaler Jacob Pedersen ifølge meddelelsen.

Og efterfølgeren til den mangeårige direktør er allerede fundet.

Fremover bliver det Marc Kristensen, der hidtil har haft ansvaret for IT, logistik samt de kommercielle aktiviteter i Hilton Foods Danmark, der skal stå i spidsen for den danske forretning.

”Jeg er stolt af, at Jacob og Hilton Food Group betror mig den opgave at udvikle den danske forretning i samarbejde med mine nuværende kollegaer. Jeg har Hilton-dna i årene, og på trods af den økonomiske usikkerhed med stigende omkostninger på mange ting i samfundet er jeg sikker på, at vi kan fortsætte transformationen af Hilton Foods Danmark. Vi går en spændende fremtid i møde,” siger den nyudnævnte danske direktør.

Hilton Foods Danmark oplevede i 2021 en mindre tilbagegang i salget af kødprodukter, og selskabet kom således ud af regnskabsåret med et fald i omsætningen fra 998,7 mio. kr. til 954,8 mio. kr.

Bundlinjen endte for året på 21,6 mio. kr. mod 22,7 mio. kr. i 2020.

Lille tilbagegang på top- og bundlinje hos Coops kødleverandør

Coop-partners britiske ejer køber foodserviceselskab

Coop-partner rykker til USA med nyt opkøb

Mere fra FødevareWatch

Seafood Danmark holder døren åben for opkøb

Norsk ejer har udstukket ambitiøs vækstkurs for hele koncernen, der samtidig skal strømlines mere, og det danske milliardselskab skal med på farten. Målsætningen er at vokse med både organisk vækst og opkøb som en del af planen, fortæller bestyrelsesformand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier