FødevareWatch

Bagetendensen fortsætter for nogle producenter men dør ud for andre

Corona gav danskernes hjemmebag og producenter af bageingredienser et boost, der for nogle er fortsat, mens det for andre er begyndt at aftage.

Foto: Lasse Kofod/Ritzau Scanpix.

Der blev i den grad sat fut under hjemmebagningen i de danske hjem, da coronapandemien var på sit højeste. Det kunne mærkes hos en række producenter af diverse bageingredienser.

Men selv om udviklingen vakte forhåbninger om en trend, der satte et mere permanent præg på bagesalget og markedet, kunne noget tyde på, at danskerne ikke har taget de nye vaner til sig, men i stedet er vendt tilbage til deres præpandemiske bagerutiner, fortæller en række producenter til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier