FødevareWatch

Arla-kommunikationsdirektør rykker ind hos konsulentbureau

Kommunikationsdirektøren vender tilbage til en branche og en virksomhed, han er bekendt med.

Foto: Arla PR-foto

Arlas kommunikationsdirektør Kasper Ibsen Beck indtræder fra august måned en stilling som partner i konsulentbureauet Radius CPH.

Det skriver han i et Linkedin-opslag.

Ifølge opslaget ser Kasper Iben Beck frem til at vende tilbage til konsulentbranchen, han stiftede bekendtskab med for 12 år siden i diverse selskaber såsom energiselskabet Vestas - og tilbage til Radius, hvor han tidligere har været chefkonsulent.

”Både Vestas og Arla har givet mig erfaringer og oplevelser, som jeg sætter meget stor pris på. Men jeg har haft en stærk lyst til at komme tilbage til den anden side af mødebordet og bruge alt det, jeg har lært fra mit arbejde i nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder som konsulent.”

Kommunikationsdirektør stopper i Arla

”Det får jeg mulighed for nu – sammen med nogle af branchens allerdygtigste rådgivere i en virksomhed, der har penalhus og værdier i orden,” skriver han i opslaget.

Kasper Ibsen Beck har haft stillingen som kommunikationsdirektør i Arla i ti år. Han stopper fra udgangen af juni måned, oplyser han.

Arla stiler efter fordobling af foodservicesalg

Arla kaster over 300 millioner i mejeri: Efterspørgslen på kaffedrikke buldrer frem

Sundhed skal klemmes ind på lystavlen hos forbrugerne

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier