FødevareWatch

Endnu en dansker smittet med salmonella fra Kinderæg

Dermed er tre danskere ramt af salmonellaforgiftning fra de populære chokoladeæg med indlagt overraskelse.

Foto: Jørgen Sperling

Seruminstituttet har netop identificeret endnu en patient, som sandsynligvis er blevet ramt af en salmonellainfektion, som stammer fra den belgiske Kinderproducent Ferreros fabrik i Belgien. Dermed er altså i alt tre danskere blevet ramt af infektionen, siden de første udbrud i begyndelsen af april.

Selvom flere Kinderprodukter hurtigt blev tilbagekaldt, ligger antallet af patienter, der er blevet ramt på omkring seks uger omkring 300 primært på europæisk plan, og i Danmark er den seneste altså netop blevet identificeret. Det er EUs kontrolmyndighed, ECDC, der har indsamlet og koblet de mange sygdomstilfælde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier