FødevareWatch

Fødevarehub starter ny fredagsbar for branchens iværksættere

I et forsøg på at skabe grobund for nye samarbejder og større netværk blandt fødevareiværksættere, starter fødevarecenter ny fredagsbar.

Jesper Zeihlund står bag Nationalt Center for Lokale Fødevarer, der arrangerer den nye fredagsbar. | Foto: PR / NCLF

Nationalt Center for Lokale Fødevarer, der holder til i Odsherred, vil med nystiftet fredagsbar facilitere større og bedre netværker samt skabe grobund for nye samarbejder blandt fødevareiværksættere.

Det skriver Sn.dk.

Ifølge mediet har initiativet fået det nærliggende navn ”Fredagsbar” og vil finde sted fredag eftermiddag på det lokale bryggeri på Anneberg Kulturpark, hvor Nationalt Center for Lokale Fødevarer holder til.

Fødevarecentret håber samtidig på at kunne tiltrække nogle af de nye tilflyttere, så disse kan blive en del af Odsherred-fællesskabet, skriver avisen.

Foruden Fødevarecentret har også Dansk Tang hjemme i Anneberg Kulturpark.

Direktør: Kriserne har lært os en værdifuld lektie om, hvor skrøbeligt fødevaresystemet er

Danske tangproducenter står bedre efter lovændring men udfordringer står i kø

Dansk Tang indgår samarbejde med stor fiskegrossist

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier