FødevareWatch

Mad ud af tanken: Fødevareøkonom vurderer fødevareløsning som urealistisk

Selv hvis vi stoppede med at brænde fødevarer af til energi, ville vi ikke reducere fødevarekrisen og de stigende priser, der truer virksomheder i hele branchen, mener analytikere. Tænketanken Concito, der har peget på problemet, er uenig.

Foto: PR / Lagkagehuset

Det har længe været gængs praksis at brænde fødevarer af som kilde til energi.

Men midt i de rekordhøje prisstigninger på en lang række fødevarer er danske og udenlandske organisationer begyndt at råbe op: Vi kunne brødføde millioner af mennesker, der kommer til at mangle mad i den nuværende situation.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier