FødevareWatch

Max Burger lancerer tre nye kødburgere tæt på bæredygtighedsmål

Max Burger er tæt på at nå målet om, at hvert andet serverede måltid skal være uden klimasynderen oksekød, men introducerer nu tre nye kødburgere. Det er ikke en underprioritering af den grønne profil, understreger establishment manager.

Foto: Jens Dresling

Først hver femte, så hver tredje, og nu hver anden.

Den svenske burgerkæde Max har gradvist skruet op for ambitionerne om at servere grønnere menuer, end de klassiske burgere. Kædens ambition har derfor været, at hver andet måltid skal være uden den helt store klimasynder, oksekødet, inden udgangen af 2022.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier