FødevareWatch

Knaphed på madolie presser producenter: "Virkelig svær situation for virksomhederne"

Mangel på madolier som solsikkeolie presser blandt andre producenter af friture på produktionen og på pengepungen. Løsningen kan være at bruge andre vegetabilske olier, mener brancheorganisation. Men det er svært.

Knapheden på madolie i Europa kommer vil få konsekvenser for fritureproducenter som Flensted Foods, mener DI Fødevarer. | Foto: Finn Frandsen

Priserne på madolie banker lige nu i vejret på tværs af Europa, og med det kommer stigende omkostninger til de virksomheder og producenter, der bruger store mængder madolie til produktionen af pomfritter og andet friture.

Det er en situation, som brancheorganisationen DI Fødevarer følger med stor nervøsitet, for det kan have konsekvenser for driften af flere fritureproducenter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier