
For at bekæmpe det massive madspild, der opstår, når store mængder remoulade skylles ud i kloakken ved rensning af produktionsanlæg, vil leverpostejsproducenten Stryhns nu gennem et lukket system af metalrør og en simpel rensemetode sikre en mere klimavenlig madproduktion, skriver Børsen.
Ifølge Kristian Kornerup, adm. direktør for Stryhns Gruppen, vil det nye system, der kan spare miljøet for 500.000 tuber remoulade årligt, være et vigtigt led i den omfattende renovering af fabrikken i Gråsten, som skal bidrage til koncernens ambition om at reducere madspild med 50 pct. inden 2025 og have en fuldstændig klimavenlig produktion i 2030.
”Vi omstiller måden, vi producerer på, i fabrikkerne, og derfor er det gennemgribende moderniseringer, der skal til for at nå de ambitiøse mål. Det er derfor både tids- og forretningsmæssigt, at det giver bedst mening at få lavet de her moderniseringer i store bidder,” siger Kristian Kornerup til Børsen.
Med nyt program vil Danish Crown gøre alt sin emballage genanvendelig
22 danske virksomheder spiller i den grønne superliga - 34 andre forsøger at rykke op