FødevareWatch

Stryhns vil bekæmpe madspild af remoulade med metalgris

Leverpostejsvirksomheden Stryhns opruster massivt i kampen mod madspild gennem rensemetode, der skal sikre en mere klimavenlig produktion af remoulade.

Adm. direktør i Stryhns Gruppen, Kristian Kornerup. | Foto: PR / Stryhns.

For at bekæmpe det massive madspild, der opstår, når store mængder remoulade skylles ud i kloakken ved rensning af produktionsanlæg, vil leverpostejsproducenten Stryhns nu gennem et lukket system af metalrør og en simpel rensemetode sikre en mere klimavenlig madproduktion, skriver Børsen.

Ifølge Kristian Kornerup, adm. direktør for Stryhns Gruppen, vil det nye system, der kan spare miljøet for 500.000 tuber remoulade årligt, være et vigtigt led i den omfattende renovering af fabrikken i Gråsten, som skal bidrage til koncernens ambition om at reducere madspild med 50 pct. inden 2025 og have en fuldstændig klimavenlig produktion i 2030.

”Vi omstiller måden, vi producerer på, i fabrikkerne, og derfor er det gennemgribende moderniseringer, der skal til for at nå de ambitiøse mål. Det er derfor både tids- og forretningsmæssigt, at det giver bedst mening at få lavet de her moderniseringer i store bidder,” siger Kristian Kornerup til Børsen.

Med nyt program vil Danish Crown gøre alt sin emballage genanvendelig

22 danske virksomheder spiller i den grønne superliga - 34 andre forsøger at rykke op

Privat slagteri runder magisk milliard

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier