FødevareWatch

Ny ejer vil udnytte potentialet i vestjysk vildtvirksomhed

Slagteriet har speciale i at sælge udskæringer fra krondyr, rådyr og vildsvin til restauranter og detail. Med ny medejer skal flere års underskud vendes til plus.

"Restauranterne er interesserede i de fine udskæringer fra krondyr, rådyr og vildsvin, imens detailhandlen primært er til bøffer fra krondyr eller fasanfilet,” fortæller Peter Astrup, der er adm. direktør i Klosterhedens Vildt. | Foto: Lars Krabbe

Med en ny medejer i ejerkredsen har den vestjyske virksomhed Klosterhedens Vildt nu sigte på en forbedret økonomisk fremtid.

Det fortæller Peter Astrup, der siden 2020 har været adm. direktør i virksomheden, som specialiserer sig i at sælge udskæringer fra vildt, og som siden nytår har ejet 10 pct. af Klosterhedens Vildt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier