FødevareWatch

Efter 15 år har chokoladestartup hul igennem til verdens kokke

Efter etablering i Mellemamerika i 2007 har Xoco Gourmet plantet og podet en million kakaotræer. Arbejdet med at producere bæredygtig kakao og vække verdens smagsløg fortsætter ufortrødent.

Foto: PR / Xoco Gourmet

Verden har gennem generationer vænnet sig til en smag af kakao og chokolade, der ligger meget langt fra det udgangspunkt, som det efterhånden kun er få forundt at kende.

Siden 2007 har iværksætter Frank Homann stået i spidsen for et kakao- og chokoladeprojekt, der ud af en omkring 100 hektar stor kakaoplantage i Nicaragua, bygger på ideen om at ville lave chokolade i et format, som ikke findes fra de store producenter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier