FødevareWatch

Lollandsk babymadsproducent får ny direktør

Den nuværende direktør skal istedet flytte fokus til eksport, udvikling og strategi.

Foto: PR / Fra Fejø

Der er fra dags dato ny direktør i den lollandske special- og babymadsproducent Fra Fejø. Det skriver virksomheden på sin Linkedin.

"Stor dag i dag for Fra Fejø - vi styrker organisationen til fremtiden. Vi kan byde Anders Boisen Thøgersen velkommen som ny direktør og partner. Anders kommer med mange års erfaring fra FMCG og får det daglige ansvar for driften af fabrikken og virksomheden," skriver Fra Fejø.

I samme forbindelse får nuværende direktør Thomas Hermansen en ny stilling i virksomheden med fokus på eksport, udvikling og strategi samt som ansvarlig for den samlede ejerkreds, der består af Axel Carstenschiold, Steffen Lund, Morten Wæver, Betina Andersen og Thomas Hermansen selv.

I seneste regnskabsår for 2020 nåede virksomheden et underskud på 201.000 kr. og en negativ egenkapital på 350.000 kr. Ambitionerne for 2021 var dog i marts høje.

"Når vi aflægger regnskab for 2021, skulle vi gerne have et positivt resultat på bundlinjen på en halv million," sagde Thomas Hermansen til FødevareWatch.

Unge vil have billig og bæredygtig kylling – ellers får det konsekvenser

Stor øko-messe udskydes et halvt år

Kontrol: Madtransporter kan slet ikke holde temperaturen 

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier