FødevareWatch

Landbrugs- og fødevaremesse i Berlin er aflyst

Messen Grühne Woche i Berlin, der skulle have været afholdt i starten af 2022, er blevet aflyst på grund af stigende smitte i hovedstaden.

Foto: John Macdougal / Ritzau Scanpix

Da Grühne Woche senest blev afholdt i 2020, tiltrak messen 400.000 besøgende. Messen, der skulle være afholdt i januar 2022, er nu blevet aflyst, da smitten stiger i Berlin og mange andre steder i Tyskland.

Det skriver Berlingske.

Grühne Woche bliver faciliteret af Messe Berlin, som i 2021 afholdte messen digitalt. Arrangørerne fortæller, at et nyt krav om mundbind fra senatet i Berlin onsdag fik aflysningerne til at rulle ind.

"Den internationale Grüne Woche lever af møder, af at prøve, opdage og smage. Under de givne forhold med mundbind og afstande kan vores besøgendes forventninger til Grüne Woche ikke opfyldes," siger messens projektchef, Lars Jaeger.

Verdens største private label-messe aflyses 

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier