FødevareWatch

Arlas guldæg præsenterer gennembrud inden for mælkeerstatning

Arla Foods Ingredients vender med ny teknik processen for modermælkserstatning på hovedet og kan nu på bare en dag producere baby-ernæring direkte fra mælk.

Henrik Andersen, topchef i AFI, kan nu lancere en banebrydende produktnyhed, hvor man fremover vil producere modermælkserstatning direkte fra mælk frem for fra valle. | Foto: Morten Lau-Nielsen7Ritzau Scanpix

Hvorfor bruge et "restprodukt" som valle, der har været igennem månedlange processer til at ernære spædbørn, hvis man i stedet kunne vende processen på hovedet og sortere de vigtigste ingredienser direkte ud fra frisk mælk til verdens mindste forbrugere?

Det spørgsmål har nu ført til nyheden om, at Arlas guldæg, ingrediensvirksomheden AFI, kan trække værdistoffer direkte ud af frisk råmælk, frem for at gå gennem hele osteproduktionen, når der skal laves modermælkserstatning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier