Eksporten af danske konservesvarer til USA banker afsted

Amerikanerne importerer mere og mere kød på dåse, og det seneste år er det i særlig grad importen fra Danmark, der er steget, viser ny opgørelse.
Foto: PR/Tulip
Foto: PR/Tulip

Importen af konserveskød er i USA steget til det dobbelte i løbet af de seneste ti år. Det viser en ny opgørelse fra analysevirksomheden Indexbox, og på listen udmærker Danmark sig ved at være det importland, som i det seneste år er vokset mest.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også