Eksporten af danske konservesvarer til USA banker afsted
Amerikanerne importerer mere og mere kød på dåse, og det seneste år er det i særlig grad importen fra Danmark, der er steget, viser ny opgørelse.

Importen af konserveskød er i USA steget til det dobbelte i løbet af de seneste ti år. Det viser en ny opgørelse fra analysevirksomheden Indexbox, og på listen udmærker Danmark sig ved at være det importland, som i det seneste år er vokset mest.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Danish Crown planlægger opkøb og millardvækst
For abonnenter
Danish Crown-chef leder efter den næste pizzatopping
For abonnenter