FødevareWatch

Claus Meyer stifter nyt fødevareselskab med investeringsglade biotek-folk

Ligeligt delt med omkring 33 pct. mellem tre erhvervstunge profiler har Claus Meyer og to velkendte biotek-iværksættere stiftet drikkevareselskabet Public Lemonade ApS, der skal manifestere sig i 2022.

Foto: Finn Frandsen / Ritzau Scanpix

Det er sparsomt med information om, hvad det nye føde- og drikkevareselskab Public Lemonade ApS skal og ikke skal.

Bag selskabet står Claus Meyer med sit holdingselskab Claus Meyer Holding A/S. Derudover er det de to biotek-iværksættere Morten Otto Alexander Sommer og Rasmus Vendler Toft-Kehler, der er med i selskabet.

Førstnævnte er professor ved DTU og har investeret i seks startupvirksomheder inden for life science-branchen. Hans selskab Manjin ApS står som delt ejer af den nye fødevarevirksomhed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier