FødevareWatch

Ny kategoridirektør på plads i Danish Crown

Charlotte Wandorf er ny kategoridirektør i Danish Crown Categories, der er etableret som led i slagterigigantens nye strategi.

Foto: Pressefoto / Danish Crown

Den nye Danish Crown Categories-enhed får senere på måneden sin egen direktør i form af Charlotte Wandorf.

Hun har ifølge en pressemeddelelse fra Danish Crown erfaring fra tiden som iværksætter og fra virksomheder som Kraft Foods og Colgate-Palmolive. I 2003 etablerede hun sin egen virksomhed Relationscore, som hun solgte ti år senere. Derudover har hun også været adm. direktør i Leo Burnett Direct/Sales og driftsdirektør i FDM.

"Charlotte får brug for al sin energi, gode lederegenskaber og stærke kommercielle drivkraft til at hjælpe os med at indfri de høje forventninger til Danish Crown Category-teamet. Jeg glæder mig til at byde Charlotte velkommen ombord. Vi har nu et fuldt lederteam til at sikre implementering af vores Feeding the Future-strategi," siger Danish Crowns topchef Jais Valeur.

Danish Crowns Categories er en ny enhed, der er sat i verden for at udvikle Danish Crown og Tulip, og som har forbrugerindsigt og bæredygtighedsdagsorden som omdrejningspunkt. Enheden er en af tre hjørnesten i Danish Crown og del af Feeding the Future-strategien, som blev præsenteret lige inden sommerferien.

Udover at bidrage med udvikling i kategorier som pizzatopping og bacon, hvor man vil øge værdiskabelsen kilo for kilo til ejerne, skal Danish Crown Categories også udvikle fremtidens måltidsløsninger baseret på animalske og vegetabilske proteiner, hedder det.

"Danish Crown er en af vores danske kronjuveler på den internationale scene. Imidlertid har de løbende ændringer i forbrugeradfærd med det omfattende fokus på bæredygtighed og digitalisering åbnet nye muligheder for FMCG-aktører og især for fødevareleverandører. For at vinde i markedet skal vi blot ligge få centimeter foran konkurrenterne i kampen om at imødekomme forbrugernes behov," siger Charlotte Wandorf i meddelelsen.

Danish Crown forsvarer førstepladsen trods priskollaps

Store mekanismer ændrer alt for Danish Crown i Tyskland

Danish Crowns topchef efter kollisionen: Vi ændrer ikke Kina-strategi

Mere fra FødevareWatch

Her skal mundbind på igen

Nye restriktioner gælder fra mandag. Mundbind vender tilbage, og der bliver krav om coronapas flere steder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier