FødevareWatch

Danske forskere har undersøgt om anprisninger kan gøre forbrugerne sundere

Ny forskning kaster lys over, om anprisninger kan lede eller nudge forbrugerne i retningen af en sundere livsstil.

Foto: Charlotte de la Fuente/Ritzau Scanpix.

Anprisninger af fødevarer har i årevis delt vandene mellem de, der mener, at det er et effektivt værktøj til at skubbe forbrugerne i retningen af en sundere livsstil, og de, der frygter vildledning og et uhensigtsmæssigt øget indtag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier