FødevareWatch

Ø-kommune sender indkøb af fødevarer i udbud

Samlet udbud for leverancer af fødevarer til Ærø er sendt i udbud for de kommende år.

Foto: Morten Langkilde/Ritzau Scanpix

Forsyningerne til at holde Ærø og ærøboerne kørende de kommende år er nu sendt i udbud, viser en meddelelse fra overvågningstjenesten Udbudsvagten.

De kommende to år - og potentielt yderligere to år - er rammeaftalen med at få en bred vifte indenfor fødevarekategorien sendt til øen sendt i udbud, hvor den samlede værdi vurderes at ligge i omegnen af 16 mio. kr.

Og den samlede opgave omfatter alt fra mejerivarer, frugt/grønt, kød, fisk, pålæg og til drikkevarer til en række modtagere i kommunen.

"Den udbudte rammeaftale omfatter levering af fødevarer til alle Ærø Kommunes afdelinger. Samlet er der i Ærø Kommune 37 potentielle afdelinger, som kan bestille fødevarer under aftalen. Af det samlede antal afdelinger, bestiller eller køber 12 afdelinger i dag fødevarer," lyder det i beskrivelsen.

Nordjysk kommune sender fødevareleverancer i stort udbud

Cheval Blanc vinder trecifret millionudbud  

Mere fra FødevareWatch

Æblet - en syrlig, sprød, sydfynsk og lidt for billig specialitet

FEATURE. Frugtsæsonen er i fuld gang, og de danske æbler og pærer plukkes ned til brug i butiksudsalg, most og som ingredienser. Høsten bliver ikke god, og dansk frugt kæmper i disse år en hård kamp, men markedet rummer også muligheder. FødevareWatch har besøgt landets største frugtaktør.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier