FødevareWatch

Aktionær vil sælge Unilever-aktier for en milliard efter Ben & Jerry-boykot

Det amerikanske isbrand Ben & Jerrys er kommet i særligt dårligt lys blandt en af ejernes aktionærer, efter at man valgte at nedlægge sit salg af is på den Israel-besatte Vestbred.

Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW/Ritzau Scanpix

Hverken palestinensere eller israelere på Vestbredden kan i fremtiden finde sig en Ben & Jerrys-is, hvis det Unilever-ejede brand holder fast i sin seneste beslutning om at stoppe salget i det besatte og politisk betændte område.

I juli meddelte Ben & Jerrys, at isproducenten ikke længere vil sælge sine is i besatte palæstinensiske områder på Vestbredden, da det er uforeneligt med selskabets værdier, og det vakte fra start vrede blandt politikere, og nu reagerer også en stor Unilever-aktionær.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Æblet - en syrlig, sprød, sydfynsk og lidt for billig specialitet

FEATURE. Frugtsæsonen er i fuld gang, og de danske æbler og pærer plukkes ned til brug i butiksudsalg, most og som ingredienser. Høsten bliver ikke god, og dansk frugt kæmper i disse år en hård kamp, men markedet rummer også muligheder. FødevareWatch har besøgt landets største frugtaktør.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier