FødevareWatch

Tempty Foods vil sælge bæredygtigt svampeprotein som alternativ til kød

Tre studerende fandt under corona-nedlukningen sammen om udviklingen af et nyt plantebaseret alternativ til kød. "Visionen er, at det kan få sin egen kategori, som ikke handler om at det er en kødfri udgave af noget andet," siger medstifter.

Foto: PR / Tempty Foods

Ana Pejic, Cecilie Engvang Lund og Martina Lokajova, der læser forskellige studieretninger på Danmarks Tekniske Universitet, står sammen bag startupvirksomheden Tempty Foods, som efter et halvt års udvikling er klar til at tage det første spæde kommercielle skridt.

Cecilie Engvang Lund forklarer produktet som baseret på den proteinrige ingrediens mycelium, der med stort fiber- og vitamin-indhold og med lavt vandforbrug ifølge startuppen kommer med nogle fordele i forhold til kød-produkter og nogle af de mange andre plantebaserede fødevarer, der skyder frem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier