Tempty Foods vil sælge bæredygtigt svampeprotein som alternativ til kød

Tre studerende fandt under corona-nedlukningen sammen om udviklingen af et nyt plantebaseret alternativ til kød. "Visionen er, at det kan få sin egen kategori, som ikke handler om at det er en kødfri udgave af noget andet," siger medstifter.
Foto: PR / Tempty Foods
Foto: PR / Tempty Foods

Ana Pejic, Cecilie Engvang Lund og Martina Lokajova, der læser forskellige studieretninger på Danmarks Tekniske Universitet, står sammen bag startupvirksomheden Tempty Foods, som efter et halvt års udvikling er klar til at tage det første spæde kommercielle skridt.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også