Tempty Foods vil sælge bæredygtigt svampeprotein som alternativ til kød

Ana Pejic, Cecilie Engvang Lund og Martina Lokajova, der læser forskellige studieretninger på Danmarks Tekniske Universitet, står sammen bag startupvirksomheden Tempty Foods, som efter et halvt års udvikling er klar til at tage det første spæde kommercielle skridt.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Mimic Seafood vil være fiskenes svar på havremælk
For abonnenter
Efter stor børsnotering satser vegetarkending på USA
For abonnenter
Quorn-ejere på vej med historisk børsnotering
For abonnenter