FødevareWatch

Fødevareklynges 'task force' fremlægger anbefalinger for at reducere globalt CO2-aftryk

Efter et halvt års arbejde har en række større fødevarevirksomheder i samarbejde med Landbrug & Fødevarer fundet frem til 15 anbefalinger, der skal få dansk teknologi udbredt på global plan. Målet er et større bidrag til at nedbringe CO2-aftrykket, hvorfor politikerne også må på banen ifølge L&F.

Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

10 større danske virksomheder i fødevareklyngen samt Landbrug & Fødevarer har efter et halvt års arbejde i deres såkaldte Globale Klima Task Force nu fundet frem til 15 anbefalinger.

Forslagene skal sørge for at dansk teknologi og viden kommer længere ud i verden og kan få større betydning for at reducere det globale klimaaftryk. Samtidig skal anbefalingerne vise fødevareklyngens pondus over for politikerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Nye slikbutikker på nettet holder fast i coronaoptur

Med medvinden fra blandt andet den lukkede grænsehandel og de slikhungrende danskere i ryggen klarede danske online slikbutikker sig godt igennem 2020. Nu melder spørgsmålet sig: Kan man blive ved med at sælge slik på nettet, efter coronaen har lettet sit tag?

Arla-bestyrelse udpeger ny næstformand

Arlas bestyrelse har udnævnt afløser til svenske Heléne Gunnarson, som har besluttet at træde ud af andelskoncernens bestyrelse, forud for den kommende nye strategiperiode skydes igang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier