FødevareWatch

Summerbird holder kadencen i coronaår

Trods en større pengestrøm blev chokoladeproducentens overskud mindre i 2020.

Foto: Lasse Kofod / Ritzau Scanpix

Det lykkedes Summerbird trods corona at gå ud af 2020 med skindet på næsen og et mindre tab på bundlinjen på 300.000 kr.

Et nyt regnskab fra producenten, der producerer 100 pct. økologisk chokolade, viser, at årets resultat landede på 3 mio. kr. mod 3,3 mio. kr. året før.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier