FødevareWatch

Ombudsmand afviser Jensens Bøfhus klage over erhvervsminister

Jensens Bøfhus havde klaget til Folketingets Ombudsmand, da erhvervsminister Simon Kollerup (S) afskar bøfhuset fra lønkompensation. Klagen er nu blevet afvist.

Foto: Finn Frandsen

Folketingets Ombudsmand har afvist en klage over erhvervsminister Simon Kollerup (S) fra Jensens Bøfhus, der havde formuleret klagen, efter ministeren afskar dem fra lønkompensation, skriver Berlingske.

Afvisningen skyldes, at ombudsmanden ikke kan tage stilling til det samme som retten.

Jensens Bøfhus har nemlig også trukket 3F i arbejdsretten, da en længerevarende konflikt med 3F betød, at det ikke var været muligt at få lønkompensation og ifølge virksomhedens eget udsagn havde den konsekvens, at Jensens Bøfhus mistede millioner og måtte fyre 300 medarbejdere under første nedlukning som følge af coronakrisen.

"Det er fast praksis, at ombudsmanden ikke afgiver udtalelser om problemstillinger, der verserer ved domstolene," skriver Folketingets Ombudsmand Niels Fenger i en mail til Berlingske.

Jensens Bøfhus hiver fagforening i arbejdsretten efter konflikt om lønkompensation

Hilton Foods Danmark nærmer sig milliardsalg efter stærkt detailår 

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier