FødevareWatch

Ombudsmand afviser Jensens Bøfhus klage over erhvervsminister

Jensens Bøfhus havde klaget til Folketingets Ombudsmand, da erhvervsminister Simon Kollerup (S) afskar bøfhuset fra lønkompensation. Klagen er nu blevet afvist.

Foto: Finn Frandsen

Folketingets Ombudsmand har afvist en klage over erhvervsminister Simon Kollerup (S) fra Jensens Bøfhus, der havde formuleret klagen, efter ministeren afskar dem fra lønkompensation, skriver Berlingske.

Afvisningen skyldes, at ombudsmanden ikke kan tage stilling til det samme som retten.

Jensens Bøfhus har nemlig også trukket 3F i arbejdsretten, da en længerevarende konflikt med 3F betød, at det ikke var været muligt at få lønkompensation og ifølge virksomhedens eget udsagn havde den konsekvens, at Jensens Bøfhus mistede millioner og måtte fyre 300 medarbejdere under første nedlukning som følge af coronakrisen.

"Det er fast praksis, at ombudsmanden ikke afgiver udtalelser om problemstillinger, der verserer ved domstolene," skriver Folketingets Ombudsmand Niels Fenger i en mail til Berlingske.

Jensens Bøfhus hiver fagforening i arbejdsretten efter konflikt om lønkompensation

Hilton Foods Danmark nærmer sig milliardsalg efter stærkt detailår 

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier