FødevareWatch

Svensk frugt- og grøntkæmpe vil indtage dansk detail

Hos frugt- og grøntimportøren Greenfood, der sidste år omsatte for 3,4 mia. kr., har man planer om snarlig dansk entre. "Vi kommer til at ansætte folk i Danmark," siger direktør.

På 15 produktionslinjer skal der i fremtiden skyldes og forarbejdes salater og grønt til koncepter, der sælges i hele Norden. | Foto: PR / Greenfood

For øjeblikket er det opførelsen og ibrugtagningen af en kommende 44.000 kvadratmeter stor produktion og distributionslager i Helsingborg, der er på dagsordenen hos dens svenske Greenfood-ledelse.

Men når anlægget står klar til at blive taget i brug i 2023, bliver næste skridt at rykke kraftigere ind i Danmark med koncernens løsninger inden for salater, grøntsager og frugt. Det fortæller Björn Johansson, direktør for Greenfood Fresh Cut – som er ene af tre forretningsområder i koncernen – der sidste år omsatte for 3,4 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier