FødevareWatch

Svensk frugt- og grøntkæmpe vil indtage dansk detail

Hos frugt- og grøntimportøren Greenfood, der sidste år omsatte for 3,4 mia. kr., har man planer om snarlig dansk entre. "Vi kommer til at ansætte folk i Danmark," siger direktør.

På 15 produktionslinjer skal der i fremtiden skyldes og forarbejdes salater og grønt til koncepter, der sælges i hele Norden. | Foto: PR / Greenfood

For øjeblikket er det opførelsen og ibrugtagningen af en kommende 44.000 kvadratmeter stor produktion og distributionslager i Helsingborg, der er på dagsordenen hos dens svenske Greenfood-ledelse.

Men når anlægget står klar til at blive taget i brug i 2023, bliver næste skridt at rykke kraftigere ind i Danmark med koncernens løsninger inden for salater, grøntsager og frugt. Det fortæller Björn Johansson, direktør for Greenfood Fresh Cut – som er ene af tre forretningsområder i koncernen – der sidste år omsatte for 3,4 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier