FødevareWatch

Bookingsystem har fået 50.000 reservationer til restauranter

Superb Experience, der er et onlinebookingsystem, oplever i øjeblikket en 50 gange højere bookingfrekvens end før sidste nedlukning.

Foto: HENNING BAGGER/Henning Bagger / henning bagger

Superb Experience, der er et onlinebookingsystem, som yder bookingservicer til flere danske restauranter, har siden i fredags fået 50.000 reservationer i Danmark, skriver Børsen.

"Vi har super travlt. I øjeblikket ser vi en massiv mængde trafik i forhold til gæster, der booker, og gæster, der hopper rundt mellem restauranterne og tjekker ledige tider. Ganske enkelt ser vi en 50 gange højere bookingfrekvens end før sidste nedlukning," siger Zaedo Musa, adm. direktør i Superb Experience, til avisen.

Danmark er i øjeblikket det mest travle marked af de ni lande, hvor Superb Experience er til stede, og flere restauranter har modtaget op mod 500 bookinger.

Onsdag den 21. april bliver det igen muligt for restauranter at modtage gæster. Det kræver dog en negativ coronatest og en bordreservation inden og senest bestilt 30 minutter før ankomst. Den såkaldte 30-minutters-regel har været stærkt kritiseret af flere restauranter.

Mere fra FødevareWatch

Juledagene bliver ny højtid for stor madleverandør

Leveringstjenesten Just Eat begynder at intensivere sin indsats for at fange forbrugernes interesse i juledagene. Mange vælger nemlig take-away over egne køkkenegenskaber og som alternativ til den tunge julemad, viser tal fra leveringstjenesten.

Her skal mundbind på igen

Nye restriktioner gælder fra mandag. Mundbind vender tilbage, og der bliver krav om coronapas flere steder.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier