FødevareWatch

Mikkeller frygter mangel på "spontane gæster" med 30 minuttersregel

Mikkeller-grundlægger frygter et scenarie, hvor de må afvise gæster, selvom de kan se et tomt bord, efter indførelsen af den nye regel om bordbestilling minimum 30 minutter i forvejen. Også Old Irish Pub er bekymret.

Foto: Camilla Stephan / Mikkeller

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Bæredygtighed skal sikre fiskeforretningen 100 år frem

Milliardforretningen Nordic Seafood i Hirtshals følger indgroede principper om ansvarlighed fra de japanske ejere, men råber sjældent højt om det. På sigt vil indsatsen bære frugt, efterhånden som markedet efterspørger bæredygtige fisk og skaldyr, lyder det fra topchefen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier