FødevareWatch

Arla-chef: Mandag var første dag i 2021

GENÅBNING: Efter et år meget langt fra normalen stiger optimismen i den del af Arla, der arbejder tæt sammen med foodservicesektoren. "Vi har siden januar øvet os på at åbne igen," siger direktør.

Når restauranterne onsdag igen åbner, forventer man i Arla, at der kommer ekstra tryk på kedlerne i form af øget efterspørgsel på mælk, fløde, smør og ost. | Foto: Emil Agerskov

Efter mange måneders større eller mindre nedlukning kommer der fra onsdag gang i de professionelle køkkener, som køber mælk, fløde, ost og smør hos Arla Pro.

Det har som i andre fødevarevirksomheder vakt glæde og skabt travlhed, at samfundet igen er på vej tilbage mod det normale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier