FødevareWatch

Michelin-kok indgår samarbejde med hypet kaffebar

I fremtiden er det muligt at få nye kaffevarianter på den Christian Puglisi-ejede restaurant Bæst og bagereit Mirabelle på Nørrebro i København.

Foto: PR / Bæst/Mirabelle

Restaurant Bæst og bageriet Mirabelle indgår et nyt samarbejde med kaffebaren Prolog Coffee, så man i fremtiden kan finde vesterbro-kaffen på de to Nørrebro-steder, som for øjeblikket er stærkt påvirket af corona-nedlukningerne.

Som i de to Christian Puglisi-drevne restaurationer har der i risteriet Prolog Coffee været stor vægt på økologi siden etableringen i 2016.

"Vi glæder os til det nye samarbejde og prolog leverer både på kvalitet, smag, værdier og den rigtige energi for at blive repræsenteret på både Bæst og Mirabelle," siger Christian F. Puglisi i en pressemeddelelse.

Prolog Coffee er etableret af Jonas Gehl og Sebastian Quistorff.

Endnu en Michelin-restaurant lukker

Cathrine Østerberg fik en vigtig corona-lektion med hjemmefra: "Det er NU der skal tænkes kreativt"

Luksusis er den nye caffe latte 

Mere fra FødevareWatch

Kioskgrossist får ny direktør

Efter 12 år som direktør i kioskgrossisten Sügro er Jette Andersen skiftet til Dagrofa Logistik & Salg. Ny direktør er på plads til efteråret.

Carlsberg skruer på succesfuld strategi i storbyerne

Mens det aldrig blev nogen succes at rulle Carlsbergs største brands ud i millionbyer hele kloden rundt, har et udelukkende kinesisk fokus kastet guld af sig. I år nærmer bryggerikoncernen sig 40 byer, og strategien tilpasses så småt en ny fremtid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier