FødevareWatch

Iværksætters amerikanske eventyr holdes i New York

Iværksætteren Simon Evers, der står bag virksomheden og dealisitet Tipster, som formidler eksklusive tilbud fra førende restauranter, ledes fra New York, og idemanden har ikke planer om mere lige nu.

Foto: THOMAS BORBERG/Ritzau Scanpix

32-årige Simon Evers har de seneste tre år ledet sin starup-virksomhed Tipster fra New York, et dealsite, som formidler tilbud fra førende restauranter i København og New York.

Til Berlingske siger han, at Tipster, som har samarbejdet med restauranter og aktører som Hija de Sanchez, Jagger, To Øl, Løgismose og Simple Feast i Danmark, er til stede i New York, og sådan bliver det også i det næste stykke tid.

"Det giver ikke mening for os at lancere i flere amerikanske byer, før vi har fundet det helt rette setup i New York. Jeg tror ikke, at det er så vigtigt altid at have en fast plan. Det må godt være kaotisk i et startup, og det må gerne ende på en anden måde, end man regnede med," siger han til avisen.

Verdenskendt dansk burgerbar rykker til New York 

Mere fra FødevareWatch

Sløv sagsbehandling bremser fastfoodkædes udvidelse

Fastfoodkæden Sunset Boulevard har i år haft planer om at åbne seks til otte restauranter rundt om i Danmark. De planer er dog blevet skudt til hjørne på grund af lange ventetider på en byggesagsbehandler og byggetilladelser.

EU-lovgivning vil koste fødevarebranchen 140 millioner kroner

Det vil i gennemsnit koste alle fødevarevirksomheder et par tusinde kroner at overgå til nye regler om betalingsfrister og ansvarlig handel. De årlige omkostninger er dog reduceret kraftigt ved dansk beslutning om overimplementering, anslår Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Venstre vil åbne restauranter uden coronapas

Som et af fem konkrete forslag til en hurtigere genåbning vil Venstre have åbnet for både udendørs og indendørs servering på restauranter uden coronapas, når der senere på ugen skal forhandles om yderligere åbning af samfundet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier