FødevareWatch

Madklubben åbner tredje restaurant under pandemi

Et nyt medlem af madkonsortiet ser dagens lys i København. "Jeg ved ærligt talt ikke, om timingen er den rette," siger Anders Aagaard.

Foto: Tycho Gregers/Ritzau/Ritzau Scanpix

Branchen er presset, men Madklubben ser alligevel muligheden for at tilføje endnu en restaurant til familien af restauranter. Den indskriver sig som den tredje åbning siden i sommer, skriver Berlingske.

Madklubben åbner således endnu en Hanzo-restaurant på Frederiksberg med asiatiske retter og begynder med takeaway, som restaurationsselskabet generelt har fordoblet under nedlukningerne og holdt sig flydende på.

"Jeg ved ærligt talt ikke, om timingen er den rette. Jeg er dog skruet sådan sammen, at jeg har det klart bedst med at kigge ud af forruden i stedet for i bakspejlet," siger direktør Anders Aagaard til avisen om timingen for at åbne endnu et spisested i København.

Madklubben og Løgismose Meyers oplever øget efterspørgsel op til nytår 

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier