FødevareWatch

Madklubben åbner tredje restaurant under pandemi

Et nyt medlem af madkonsortiet ser dagens lys i København. "Jeg ved ærligt talt ikke, om timingen er den rette," siger Anders Aagaard.

Foto: Tycho Gregers/Ritzau/Ritzau Scanpix

Branchen er presset, men Madklubben ser alligevel muligheden for at tilføje endnu en restaurant til familien af restauranter. Den indskriver sig som den tredje åbning siden i sommer, skriver Berlingske.

Madklubben åbner således endnu en Hanzo-restaurant på Frederiksberg med asiatiske retter og begynder med takeaway, som restaurationsselskabet generelt har fordoblet under nedlukningerne og holdt sig flydende på.

"Jeg ved ærligt talt ikke, om timingen er den rette. Jeg er dog skruet sådan sammen, at jeg har det klart bedst med at kigge ud af forruden i stedet for i bakspejlet," siger direktør Anders Aagaard til avisen om timingen for at åbne endnu et spisested i København.

Madklubben og Løgismose Meyers oplever øget efterspørgsel op til nytår 

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier