FødevareWatch

Burgerdirektør: Dansk vejr udgør en for stor trussel for udendørsservering

Restauranter og caféer må åbne for udendørsservering allerede i april, men skal vente til maj med at invitere gæsterne inden for. "Det bidrager til en ulighed i branchen," siger direktør for brancheorganisationen Danmarks Restauranter og Caféer.

Foto: Stine Tidsvilde

Mandag morgen kunne danskerne vågne til nyheden om en langsigtet genåbningsplan, hvor restauranter og caféer så småt kan se frem til at åbne igen, da det allerede d. 21. april bliver muligt at åbne for udendørsservering.

Den beslutning falder dog ikke i god jord i hele branchen. Burgerbaren Grillen, der i dag har fire ud af otte restauranter åbne, er et af de serveringssteder, der ikke kommer til at åbne yderligere op d. 21. april.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny formand i nordjysk fiskekoncern

Fiskekoncernen Seafood Danmark fik i sommer ny koncernchef, og nu er der også kommet ny bestyrelsesformand i selskabet med de store vækstambitioner.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier