FødevareWatch

Plantebranchen kalder på politiske tiltag: "Pengene er ikke udfordringen"

TEMA: Fødevareselskaber og potentielle investorer er begejstrede for plantebaserede fødevarer, fortæller Organic Plant Protein og brancheorganisation. Men efterspørgslen skal hjælpes på vej af øget politisk fokus.

Der forventes stor vækst i salget af plantebaserede fødevarer, især hvis der kommer politisk opbakning. Her ses produkter fra Naturli. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Erhvervslivet og investorerne er klar på et dansk plantebaserede eventyr, nu mangler blot de politiske rammer.

Sådan lyder det fra selskaberne Organic Plant Protein og Thise Mejeri, der på hver sin måde har entreret markedet for plantebaserede fødevarer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier