FødevareWatch

Britisk Burger King-chef: I 2030 vil halvdelen af menuen være plantebaseret

I halen på de store aftaler som Beyond Meat har lavet med McDonalds, Kentucky Fried Chicken og Taco Bell sætter britisk Burger King-topchef Alasdair Murdoch ord på fremtiden i den burgerkæde.

Foto: PR / Burger King

Som reaktion på, at McDonalds og Beyond Meat skruer op for samabejdet, har Alasdair Murdoch, britisk Burger King-chef, til mediet Inews udtalt, at han regner med, at der kommer lang flere plantebaserede produkter ind i menuen i de kommende år.

Faktisk regner han med, at 50 pct. af menuen på Burger King i Storbritannien i 2030 vil være plantebaseret.

"Over tid reduceres mængden af ​​oksekød, som vi sælger, og udgør en mindre andel af vores samlede salg," udtaler Alasdair Murdoch.

I de britiske restauranter serveres der i dag kun kød fra britiske og irske kreaturer, og det bliver man også ved med i fremtiden, forsikrer han.

Burger King arbejder tæt sammen med Impossible Food og Unilevers The Vegetarian Butcher om Rebel Burger, der er en plantebaseret variant over klassikeren Whopper.

Burger King blæser til dansk angreb med nyt image Søgsmål afvist: Burger King må gerne kødgrille plantebøf Burger King og Unilevers vegetarslagter klar med europæisk planteburger 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier