FødevareWatch

Københavnsk borgmester undslår sig centralt spørgsmål om nattelivsafvikling

Selvom Københavns Kommunes egne notater peger på, at hovedstadens centrale festårer har meget få beboere, risikerer barer nu "som klart udgangspunkt" at få revet det forretningsmæssige grundlag væk. "Det er vigtigt at slå fast, at der er tale om et udkast til en plan," siger borgmester.

Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ekstra Bladet

På tærsklen til den politiske behandling af en potentiel afvikling af Københavns natteliv undslår en af de helt centrale borgmestre i lanceringen af planen, kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune Franciska Rosenkilde (AL), sig at svare på grundlæggende spørgsmål om den nattelivsplan i forhold til centrale festårer i København.

"Jeg udtaler mig gerne, når vi er længere i processen," skriver den københavnske borgmester i en skriftlig kommentar, hvor hun lægger vægt på, at planen offentliggøres nu, "fordi kommunens nattelivsplan mindst én gang i hver valgperiode skal revideres".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier