FødevareWatch

Flammen vil åbne 12 nye restauranter

Med en ny ekspansionsplan til et tocifret millionbeløb vil buffetkæden Flammen sætte sig hårdt igennem på det danske restaurantmarked efter corona.

Piet Klein, adm. direktør, Flammen. | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Til Børsen siger Flammens adm. direktør, Piet Klein, at der afsættes et tocifret millionbeløb til at brede buffetkonceptet ud, og inden for få år vil man føje yderligere 12 restauranter til de eksisterende 15 restauranter i Danmark.

"Vi skal have åbnet de her nye restauranter så hurtigt, som lejemålene nu dukker op. Nu har vi styr på, hvor de skal placeres, så nu gælder det bare om at få lukket hullerne og få sat en knappenål ned i byerne på landkortet," siger Piet Klein til avisen.

Med de mange åbninger vil kæden vokse sig større end Jensens Bøfhus, fremgår det.

Udover de danske restauranter har Flammen i dag også en restaurant i Hamborg.

Restaurantkoncernen, der blev stiftet af familien Rosenfeldt Sunddal i 2009, havde ved udgangen af 2019 en egenkapital på 30 mio. kr., svarende til en soliditet på 36 pct. 2020-tallene er ikke offentliggjort endnu, men vil være negative på indtjeningssiden som følge af corona, har Piet Klein tidligere oplyst. I 2019 havde kæden en bruttofortjeneste på omkring 100 mio. kr. og et marginalt overskud.

Restaurantkæder har fået over 60 millioner – uden udsigt til genåbning Populær kæde vil åbne nye restauranter efter underskudsår Pizzakæde henter ny direktør fra kendt barkoncern 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier