FødevareWatch

Michelinrestauranter rykker ind i Tivoli

To stjerneprydede restauranter vil til sommer være at finde i Københavns gamle have.

Foto: Per Lange/Ekstra Bladet

Der er ekstraordinært stille i et corona- og vinterlukket Tivoli, men når det en gang bliver sommer bliver det med ny mad på menuen.

Ifølge en pressemeddelelse skal den københavnske michelinrestaurant AOC og Koks fra Færøerne hver især have en såkaldt pop-up-restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli fra 1. juni og frem til udgangen af august.

"Vi er stolte af at have indgået et partnerskab med to af de bedste og samtidig mest nytænkende restauranter i Norden, for vi ved, at gæster fra ind- og udland er parate til at rejse langt for at opleve det udsøgte måltid," udtaler Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch.

Udover de to midlertidige restaurantoplevelser har Tivoli i forvejen mere permanente Hotel Nimb, hvor tidligere også har været indehaver af en michelin-stjerne.

Svensk kæde åbner tredje restaurant i Danmark Letz Sushi i ny tilbagegang Tivoli lukker resten af året

Mere fra FødevareWatch

Dansk virksomhed vil være vinbøndernes svar på Airbnb

Ved at fjerne mellemleddet mellem vindyrkerne og kunderne gør techvirksomheden det billigere at købe vin i Europa. "Samme model kan vi udbrede til USA," siger dansk direktør og stifter, der arbejder sammen med 1300 vingårde, og selv er bosiddende i Californien.

Tiltalte erkender højere produktion end oplyst i Hjarnø-sag

Retssagen mod Hjarnø Havbrug og ejeren åbnede med en erkendelse af at have oplyst forkerte fiske- og fodermængder til myndighederne over en årrække, men at tilsynsmyndigheden var blevet oplyst om det. Anklageren kræver konfiskation på 191 mio. kr. og fængselsstraf.

Britiske fiskere i store problemer efter brexit

Det er med en stor grad af fortrydelse, at dele af det britiske fiskerierhverv kigger tilbage på brexit-afstemning for snart fem år siden. Én eksportør har set omsætningen falde med 80 pct.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier